1353 adományvonal - segítség a rászorulóknak

— Felvéve:

A 1353-as adományvonalon hívásonként 250 forinttal lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokat segítő munkáját.

1353 adományvonal - segítség a rászorulóknak

1353 adományvonal

Esemény megnevezése:
  • hír
Időpont: 2012. február 21., 13:40 meddig:
2012. március 15., 13:40
Helyszín: országos
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

A 1353-as adományvonalon hívásonként 250 forinttal lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokat segítő munkáját. 

 

A hívások díja azért lett ilyen kis összegben megállapítva, hogy mindenki csatlakozni tudjon az összefogásra és szolidaritásra ösztönző országos felhíváshoz. Aki 250 forintnál nagyobb összeget szeretne adományozni, természetesen többször is hívhatja a 1353-as adományvonalat vagy választhatja az adományozás egyéb formáit (online adományozás itt).

 

Az idei felhívás ’ÉTELT az éhezőknek, OTTHONT az otthontalanoknak, ESÉLYT az esélyteleneknek!’ hármas mottója illusztrálja a Segélyszervezet sokszínű hazai tevékenységét, és kifejezi, hogy a Segélyszervezet lehetőség szerint mindig komplex segítségnyújtásban gondolkodik. A hozzá fordulóknak nem csak pillanatnyi, hanem átgondolt, hosszú távú támaszt kíván nyújtani. Az ország több pontján található családok átmeneti otthonában például a lakhatás biztosítása mellett adósságkezelésben, munkahelykeresésében, szociális és hivatalos ügyek intézésében, a gyermekek tanulási nehézségeinek leküzdésében, képességeik fejlesztésében segít. Ezek a szolgáltatások mind egy cél irányába mutatnak: esélyt adni az élet önálló újrakezdéséhez. Az eddig elvégzett és a jelenlegi munkát pedig mi sem jellemzi jobban, minthogy a Segélyszervezet országos szociális intézményhálózatán keresztül éves szinten több mint 270 000 alkalommal nyújtanak segítséget a szervezet munkatársai. 

 

Hívja Ön is a 1353-at, hogy még többet és még több helyen tudjon segíteni az Ökumenikus Segélyszervezet! Minden hívás segít!

 

Technikai információk:

 

A 1353-as szám mindegyik mobilszolgáltató (Telenor, T-Mobile, Vodafone) hálózatáról, továbbá a Magyar Telekom, az Invitel és a UPC vezetékes vonaláról hívható. Amennyiben rövid, sípoló foglalt jelzést hall a szám hívásakor, az emelt díjas hívások letiltásra kerültek szolgáltatójánál.

 

A Telenor és a T-Mobile hálózatából indított hívásoknál a feltöltőkártyás (prepaid) adományozók esetében az adomány összege a mindenkori hatályos ÁFA értékével csökken.

 

Amennyiben problémái vagy kérdései merülnének fel az adományvonallal kapcsolatban, a következő elérhetőségeken kérhet segítséget, bővebb tájékoztatást:

E-mail: segelyszervezet@segelyszervezet.hu

Telefon: (+36-1)  208-4932