Egycseppes könyvbemutató másodszor

Az Egy csepp emberség esték című könyv egyházi könyvbemutatója

Egycseppes könyvbemutató másodszor

Könyvbemutatón

„Az »egy csepp emberség« az a mûfaj, amelyben a teológia, az egyház a magyar szellemi élet integráns részeként jelent és jelenik meg” – fogalmazott Kendeh K. Péter, a Luther Kiadó igazgatója az Egy csepp emberség esték címû kötet január 17-ei, második bemutatóján, egyházunk országos irodájában. A tavaly márciusban elindult klubestsorozat eddigi alkalmait felelevenítõ, félszáz személyes vallomást is tartalmazó könyv még karácsony elõtt jelent meg, és elõször a december 13-ai találkozón vehették kezükbe az érdeklõdõk.


A második könyvbemutatót az ökumenikus imahét egyik nyitóakkordjának szánta a kiadó. Ezen részt vettek azok a lelkészek is, akik a korábbi, Egy csepp emberség címû kötetekben, valamint az új kiadványban megszólaltak. Kendeh K. Péter – mielõtt felolvasott néhány részletet az Egy csepp emberség köteteibõl – felhívta a figyelmet: arra a nyitottságra, arra a hangnemre lenne szükség az egész egyházban, amely a lelkészektõl e kiadványokban olvasható megnyilatkozásokat jellemzi.

A kötetet a kiadóigazgatón kívül Lengyel Anna, az alkalmak háziasszonya, Rados Péter, a rendezvények házigazdája, egyben a kötet szerkesztõje, valamint Galambos Ádám, a klubestek szervezését támogató Asztali Beszélgetések Kulturális Alapítvány kuratóriumának elnöke mutatta be a megjelenteknek.

– vitális –
Linkek
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
« 2024. május »
május
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?